skip to Main Content

O trgovini

V trgovini Koala & čuk najdete izdelke za velike in male. Prijazni smo do denarnice in okolja. Naši mladički si zaslužijo najboljše, prav tako pa se moramo mamice tudi kdaj pocrkljati. V ponudbi imamo rabljene (second hand) izdelke in nove, unikatne izdelke narejene z ljubeznijo (handmade) iz Slovenije.

Kako prodati rabljene artikle

Omare vam pokajo po šivih zaradi preobilice oblek, prav tako pa vaši malčki čisto prehitro rastejo, sobe so prepolne igrač, …

Lahko vam pomagamo in podarimo artiklom novo življenje. Spodaj si lahko preberete kako poteka komisijska prodaja. Za vsa dodatna pojasnila smo vam z veseljem na voljo. Lahko nam pišete na mail: koala.cuk@gmail.com.

Malce več o komisijski prodaji

Če se odločite da boste preko naše trgovine prodali vaš rabljen ali nov artikel (npr. oblačila, obutev, igrače, modne dodatke…), vas najprej prosimo, da preberete kakšni so naši pogoji za sprejem.

Komisijska prodaja poteka tako, da mi prodajamo rabljen ali nov artikel namesto vas. Dokler se artikel ne proda, je še vedno v vaši lasti. Podpišemo komisijsko pogodbo. Kadarkoli želite lahko brez navedbe razloga tudi prekinete pogodbo, mi pa vam artikle vrnemo. Nastalih stroškov ni, vas bremeni samo strošek poštnine v primeru, če vam pošljemo izdelke nazaj po pošti.

Sprejem poteka tako, da najprej sami pregledate artikle, ki jih želite prodati. Zelo pomembno je, da se sami kritično vprašate ali bi kupili artikel takšne ohranjenosti za svojega otroka. Artikle operite in očistite, saj bomo v prodajo lahko dali le nepoškodovane in očiščene stvari. Ko se boste oglasili v naših prostorih, bomo vse še skupaj pregledali in zapisali na komisijsko pogodbo. Zraven bomo napisali cene, ki jih boste dobili, ko se artikli prodajo. Izplačilo sledi najkasneje en mesec po prodaji, razen če je dogovorjeno drugače. Če je artiklov več, jih sami skrbno pregledamo in vam v pregled pošljemo pogodbo. Kar ne sprejmemo v prodajo vam vrnemo ali na vašo željo podarimo.

Mi potem ustrezno označimo in fotografiramo vaša oblačila, obutev ali igrače in jih damo v prodajo.

Za sprejem smo vezani na letni čas.

Preko spleta:

vas bomo sproti obveščali kakšne artikle sprejemamo.

Pogoji za sprejem

Sprejemamo otroška oblačila, plišaste in lesene igrače. Sprejemamo tudi oblačila za nosečnice. Oblačila morajo biti oprana in zlikana. Obutev more biti očiščena, brez peska, madežev in podobno. Igrače morajo biti očiščene in brez manjkajočih delcev, plišaste igrače oprane. Vse umazane, neoprane, luknjaste ali drugače poškodovane stvari vam bomo vrnili. Prav tako ne sprejemamo oblačil, ki niso več aktualna oz. so starejša od 10 let.

Sprejem se opravi vnaprej po dogovoru.

Ohranjenost oblačil

Pri rabljenih oblačilih je navedena ohranjenost na naslednji način. Pri oznaki – NOVO – gre za čisto nova oblačila, ki še niso bila oprana in še imajo etiketo. Oblačila označena z – KOT NOVO – so nekatera samo oprana. Tudi če so bila oblačila že nošena tega ni zaznati. Pri oznaki – OHRANJENO – pa gre za rabljena oblačila z vidnimi znaki nošenja, vendar brez napak (madežev, luknjic,..). Oblačila so lahko malo sprana.

NOVO
– nova oblačila z etiketo

KOT NOVO
– oblačila brez znakov nošenja

OHRANJENO
– rabljena oblačila z vidnimi znaki nošenja, vendar brez napak (madežev, luknjic,..)

Otroške velikosti

50 (0-1 m) 86 (12-18 m) 122 (6-7 let)
56 (2-3 m) 92 (18-24 m) 128 (7-8 let)
62 (2-4 m) 98 (2-3 leta) 134 (8-9 let)
68 (3-6 m) 104 (3-4 leta) 140 (9-10 let)
74 (6-9 m) 110 (4-5 let) 146-152 (11-12 let)
80 (9-12 m) 116 (5-6 let)

Načini plačila

V trgovini KOALA & ČUK omogočamo plačevanje izdelkov na naslednje načine:

  • po predračunu (UPN položnica ali bančno nakazilo) na TRR podjetja,
  • osebni prevzem, kjer lahko prevzamete artikle ob predhodnem plačilu na TRR ali pa jih plačate z gotovino.
Back To Top