Skip to content
Pohod - 01

Prvi

Samo eden je prvi, pa naj bo to prvi zobek, prvi korak, prvi šolski dan, prva ljubezen ali prvi blog.

Naj se vam prvič malo predstavim. Po poklicu sem diplomirana ekonomistka, ljubiteljsko pa se že več kot 15 let ukvarjam s slikarstvom. Pot me je zanesla tudi na druga področja ustvarjanja kot je izdelava voščilnic, izdelava raznih okraskov za dom in izdelava nakita. Odkar sem dobila najlepši naziv “mama” pa svojo ustvarjalno plat največkrat izrazim v kuhinji.

Ko sem prvič postala mamica sem se odločila, da se naučim šivati, saj nikjer nisem našla točno takšne torbe za na voziček kot sem si jo želela. S tem sem se vsaj malo približala svojim otroškim sanjam postati modna oblikovalka. Še bolj pa sem začela ceniti in občudovati kvalitetno narejene in unikatne stvari. Ko sem bila mlajša sem imela res veliko srečo, saj sem imela babici, ki sta bili pravi mojstrici šiviljske obrti. Velikokrat sem si samo zamislila kakšno oblekico, krilo, bundo ali kakšen drugi kos oblačila in jo samo narisala, babici pa sta to zašili. Upam, da bom čez čas tudi sama znala uresničiti čim več otroških želja in še kakšno svojo.

Prihajam iz Šentjurja in sem mamica dveh čukcev, ki zaenkrat še obiskujeta vrtec. Jeseni bomo imeli doma že prvošolko, ki že nestrpno pričakuje prvi šolski dan.

Pohod - 01
Pohod - 02

Naš mali čukec je 1. maja 2019 prvič sam prehodil pot na vrh Šentjurske “gore”, kot Rifniku pravimo domačini. Lansko leto ta čas pa je šele osvajal prve korake.

Naj zaključim tako, kot je pred 25 leti rekla Maja: “Prvega ne pozabiš nikoli.”

Srce

This Post Has 0 Comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back To Top